miércoles, 5 de noviembre de 2014

El Centre Cultural dona a coneixer la programacio


Inclou teatre, exposicions, músicai molt més.
El Centre Cultural ha donat a conèixer la seua programació fins a final d’any. Les titelles procedents del País Basc de Kibubu, el 13 de desembre, tancaran la programació. Un espectacle d’Amics del Tirisiti.

[Img #11126]
Verdcel ha estat al Centre Cultural
Aquest cicle d’actuacions el conformen també ‘Hansel & Gretel’ de la Tartana Teatro, ‘Sopa de ladrones’ de Titiritaina d’Ecuador, ‘Tumba Lumba’ de Teatro Estatal de Burgas i ‘El Ruiseñor del Emperador’ d’Arden Producciones. Totes elles a finals del mes de novembre i principis de desembre.

El  divendres 14 de novembre tindrà lloc la presentació de la Ruta ‘Camperols i ramaders’dins dels 25 anys del Grup de Danses Sant Jordi. A partir del 25 de novembre es podrà gaudir de l’exposició del XX Premi Nadal-Ain ‘Josep Albert Mestre’. A més, del 4 de desembre al 3 de gener tindrà lloc el Concurs de Cartells Anunciadors de la Cavalcada de Reis Mags.

La programació del Centre Cultural també inclou poesia, cinema, música jazz i clàssica i molt de teatre. Entre ells, la gala dels XIII premis de teatre Amateur Tomás Gisbert.

A més, es podrà gaudir de la presentació de la pel·licula ‘Veriueu-ho’ de Pot de Plom. Companyia de teatre de Xavi Castillo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario