miércoles, 14 de junio de 2017

Una noche de primavera en Pagina 66

'Una noche de primavera sin sueño', la divertida proposta de Bolos Teatre en el Principal

Divendres 16 i dissabte 17 es veurà aquesta comèdia dirigida per Ximo Llorens i en record a Mambo.

Tot i la recent desaparició del seu 'alma mater', Fernando Andrés Anduix, 'Mambo', Bolos Teatre no ha parat la seua activitat i presenta divendres 16, a les 20'30 h, i dissabte 17, a les 19'30 h, la primera proposta sense la seua presència. Es tracta de l'obra 'Una noche de primavera sin sueño', una comèdia dirigida per Ximo Llorens i escrita per Enrique Jardiel Poncela.


Serà la primera obra de Bolos Teatre sense 'Mambo'

L'obra està ambientada en la nit de primavera de 1927. Ningú pot pegar ull a casa dels Balfur. Alejandra i Mariano protagonitzen una tormentosa discussió conjugal que els portarà de manera irremeiable al divorci. Però la intervenció de Valentín, un estrany personatge meitat àngel de la guarda meitat lampista, canviarà el destí de la parella no se sap si per a bé o per a mal, però eixa seria una altra història.

“Una noche de primavera sin sueño” és la primera comèdia estrenada per Jardiel Poncela, i en ella ja apareixen les seues senyes d'identitat més característiques com són l'humor, l'absurd, i els seus inoblidables diàlegs plens d'enginy, ironia i cinisme. Baix la direcció de Llorens, hi haurà un ampli elenc d'actors i actrius locals amb Pepa Puchades al capdavant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario