lunes, 29 de mayo de 2017

Una noche en la cartelera del Teatre Principal

DIVENDRES 16 DE JUNY A LES 20.30 H I DISSABTE 17 A LES 19.30 H




Bolos Teatre presenta Una noche de primavera sin sueño una comèdia dirigida per Ximo Llorens


Ningú pot pegar ull a casa dels Balfur una nit de primavera de 1927. Alejandra i Mariano protagonitzen una tormentosa discussió conjugal que els portarà de manera irremeiable al divorci. Però la intervenció de Valentín, un estrany personatge meitat àngel de la guarda meitat lampista, canviarà el destí de la parella no se sap si per a bé o per a mal, però eixa seria una altra història.


“Una noche de primavera sin sueño” és la primera comèdia estrenada per Enrique Jardiel Poncela, i en ella ja apareixen les seues senyes d'identitat més característiques: l'humor, l'absurd, i els seus inoblidables diàlegs plens d'enginy, ironia i cinisme.


_____________________

Nadie puede pegar ojo en casa de los Balfur una noche de primavera de 1927. Alejandra y Mariano protagonizan una tormentosa discusión conyugal que les llevará de manera irremediable al divorcio. Pero la intervención de Valentín, un extraño personaje mitad ángel de la guarda mitad fontanero, cambiará el destino de la pareja no se sabe si para bien o para mal, pero esa sería otra historia.


“Una noche de primavera sin sueño” es la primera comedia estrenada por Enrique Jardiel Poncela, y en ella ya aparecen sus más características señas de identidad: el humor, el absurdo, y sus inolvidables diálogos llenos de ingenio, ironía y cinismo.


______________________


Espectacle en castellà.
Duració estimada 100'



Entrades a la venda al Teatre Principal 2 hores abans de les representacions
Preu únic: 10 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario